21976
Book
In basket
(Book Cook)
Czy wiesz, że kolory warzyw i owoców bardzo wiele mówią o ich właściwościach zdrowotnych? Czerwone mają korzystny wpływ na układ krążenia i poziom cholesterolu, pomarańczowe i żółte chronią wzrok, fioletowe opóźniają starzenie i pomagają w walce z nadwagą, białe mają właściwości antybakteryjne oraz antywirusowe. Każdy rozdział poświęcony jest warzywom i owocom w danym kolorze. Znajdziesz tu przepisy na sałatkę z czerwonej kapusty z granatem, smażone bakłażany z fetą, zupę krem z zielonego groszku czy białe szparagi z masłem czosnkowym.
Availability:
Wypożyczalnia Chocz
There are copies available to loan: sygn. 64p (1 egz.)
Notes:
Warzywa i owoce
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again